Speeltuinen

Danske plaatst en onderhoudt kleine of grote speeltuinen op maat, zowel indoor als outdoor, met de hoogste Europese veiligheidsnormen. Maar ook 

voor outdoor fitnesstoestellen, klimtoestellen, toestellen voor mindervaliden, trampolines en spidertorens, bent u bij ons aan het juiste adres. 

U bent echter op zoek naar een vakman voor de inrichting van een volledige speeltuin, vanaf de grondwerken t.e.m. het plaatsen van speelklare toestellen? Ook dergelijke totaalwerken voeren we uit met veel vakkennis, finesse en een grote glimlach.

Meer weten?

Een aantal van onze speeltuinen kunt u persoonlijk samenstellen. Wij ontwerpen hen op maat en volgens uw budget:

Waarom Danske?

zelf samenstellen

Wij kunnen uw speeltuin volledig op maat ontwerpen en samenstellen. Daarbij houden wij rekening met uw beschikbare ruimte, mogelijkheden en uiteraard uw budget.

Service

Omdat alles in eigen beheer gebeurt, biedt Danske zijn klanten een unieke en benijdenswaardige service: vanaf bespreking, ontwerp, goedkeuring voor productie tot en met de plaatsing van de toestellen. Ook herstellingen van andere merken, voeren we op en top professioneel voor u uit.

Hoogwaardige kwaliteit

Voor alle speeltuigen gebruiken we de meest kwalitatieve en moderne materialen die een langere levensduur garanderen. Dit zorgt voor een minimaal onderhoud en service.

Veiligheid

We plaatsen al onze speeltoestellen volgens de hoogste Europese veiligheidsnormen. Die worden één voor één gekeurd en beschikken over een
veiligheidscertificaat.